torstai 21. marraskuuta 2013

Pieni lisäys

Lisään sen verran tuohon edelliseen postaukseen, että kuosisuunnittelukilpailun järjestivät kankaita ja vaatteita myyvät verkkokaupat Neenuska ja Emeli Design. Kuosien äänestys tapahtui facebookissa Ompeluelämää-ryhmän sisällä :)

tiistai 19. marraskuuta 2013

AURINKOINEN TERVEHDYS!







Niinhän siinä kävi, että tämä minun SUN-kuosini voitti Keski-Suomen Ompeluelämän järjestämän kuosisuunnittelukilpailun facebookissa! Voi että miten mukavaa! Kuosi voitti pienellä mutta selvällä ääntenenemmistöllä. Kiitos kisan järjestäjille sekä kaikille kuosiani äänestäneille. Erityiskiitos Terhille ja Katjalle, joiden kauniit kuosit antoivat hyvän vastuksen. Ilmoittelen blogissa myöhemmin kankaana ilmestyvän kuosin/kuosien värin. 

perjantai 15. marraskuuta 2013

SUN

Tämä SUN-niminen kuosini on parhaillaan äänestyksessä facebookin Keski-Suomen ompeluelämää-ryhmän kuosisuunnittelun loppukilpailussa. Hauskaa nähdä, kuinka käy. Ehdolla on nimittäin kaksi muutakin erittäin kaunista kuosia. On se vaan kivaa tämä kuosien suunnittelu, vaikka ei voittaisikaan.

tiistai 5. marraskuuta 2013

Talviaisten tilan kangas nyt myynnissä

Taviaisten tilan maatila-aiheinen kangas on tullut nyt myyntiin. Kangasta myy Talviaisten tila. Tässä linkki Talviaisten tilan sivulle https://www.facebook.com/pages/Talviaisten-Tila/131208426892151 

Odottelen, että saan itsekin muutaman metrin kangasta omaan käyttöön. Vuoden ikäiselle Sofialle täytyy ainakin saada jotain aikaiseksi tästä kankaasta, hän kun on tykännyt niin kovasti kuosissa olevista eläimistä.

perjantai 1. marraskuuta 2013

Nappuloita vuoden takaa



Laitoin myös tämän Nappula-nimisen kuosin vajaa vuosi sitten Tekstiilipalvelun kuosisuunnittelukilpailuun. Eivät voittaneet nämä, vaan Käpykyläläiset.